April 17, 2024

Me nxënësit e gjimnazit “Petro Nini Luarasi” për të prezantuar Konkursin “Ne krijojmë për planetin”

Drejtoria e Përgjithshme e Pronësisë Industriale(DPPI), ka nisur punën e saj për informimin dhe ndërgjegjësimin  e brezit të ri të sistemit të arsimit parauniversitar, mbi pronësinë […]